Filmrecensies

Supergaaf gemaakt door Alma Filmproducties! De montage en muziek kloppen precies bij de film. Deze film was een opdracht voor de Audi Twin Cup (wedstrijd voor beste Audi Service Adviseur van Nederland). Mede door deze film hebben wij met M. de Koning Autobedrijven B.V. de 2e plaats behaald.
Robert Hoogerwaard Service Adviseur bij M. de Koning Autobedrijven B.V. - AUDI
Ik ken Alex Mastwijk inmiddels zo’n dikke 30 jaar, hij werkte destijds voor MCM Foods, ik bij de ABN. We hadden geregeld contact over de lopende business. Alex was toen al een plezierige vent in de omgang. Jaren later kruisten onze paden weer en hebben we contact gehouden, ook toen MCM ophield te bestaan. Toen ik in 2015 besloot om voor mezelf te gaan beginnen en ik graag een bedrijfsfilmpje op mijn website wilde hebben, heb ik Alex gevraagd daar eens over mee te denken. Nou dat was niet aan dovemans oren gericht, hij maakte een heel scenario van hoe het er volgens hem uit zo moeten komen te zien. Hele creatieve ideeën, ik had het zelf nooit kunnen bedenken. Het eindresultaat mag er zijn, ik ben er heel trots op! De film neemt een prominente plaats in op mijn website www.securipay.eu. Ik wens Alex ongelooflijk veel succes met zijn eigen filmbedrijf en kan hem van harte aanbevelen!
Hans NoordzijSecuripay Trade Finance Solutions
Prima gewerkt met Alex Mastwijk. Hij dacht mee in het creatief proces, wat resulteerde in de Trailer ”Je bent Super Jan”, waar enthousiasme en speelplezier in uitstraalt.
Erik RietveldActeur bij het ARTO Theater in Schoonhoven
Ter gelegenheid van mijn vrouw haar vijftigste verjaardag had ik een surprise party georganiseerd. Ik had Alex vooraf gevraagd om voor deze gebeurtenis een film over haar te maken. Op de feestavond is de film op groot scherm vertoond. Het was een genot om naar te kijken. Alex heeft zich goed ingeleefd in de sfeer. Bij een volgende gelegenheid zal ik niet twijfelen om Alma Filmproducties opnieuw te vragen.
Richard AltheerOpdrachtgever familiefilm

Neem vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden