Meer over Alma

Alma filmproducties legt belangrijke gebeurtenissen vast voor uw bedrijf of in uw familieleven. Of het nu een tewaterlating van een schip is, of het gouden huwelijk van uw vader en moeder, ik verzorg een unieke registratie waarvan u nog lang kunt (na)genieten.

Ervaring
Alma filmproducties is een jonge onderneming met veel ervaring. Dat klinkt misschien tegenstrijdig, maar dat is het niet. Alma filmproducties is in januari 2016 gestart door mijzelf, Alex Mastwijk, nadat ik veel ervaring heb opgebouwd als vrijwillig cameraman/editor voor RTV Krimpenerwaard.

Veelzijdig
In mijn portfolio treft u o.a. een aantal voorbeelden aan van producties die Alma Filmproducties heeft gemaakt voor bedrijven en particulieren. Voor opdrachten kunt u voor een veelheid van producties bij Alma terecht. Denk bijvoorbeeld aan een professionele sollicitatievideo, een bedrijfsreportage, een mijlpaalregistratie (hoogste punt, opening, tewaterlating), educatiefilm of een bijzondere familiegebeurtenis.

Eindproduct
Het audiovisuele eindproduct komt in nauw overleg met de opdrachtgever tot stand en wordt opgeleverd zoals u dat wilt. Daarbij zijn alle denkbare (digitale) platforms mogelijk: websites & social media (Facebook, LinkedIn, Twitter) of op DVD, USB SD-card of digitaal. Desgewenst wordt er ook een mooie hoes/omslag voor u ontworpen.

Geïnteresseerd? Take a shot, neem vrijblijvend contact op met mij en bespreek de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden