Diensten

Ontdek hier verschillende categorieën video uit het aanbod van Alma. Staat jouw eigen idee er niet bij? Neem contact op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Bedrijfsfilm

Wil je als bedrijf een goede indruk maken en daardoor vertrouwen wekken? Laat een bedrijfsfilm maken! Alma denkt proactief mee over het script en brengt de missie & visie van jouw bedrijf helder in beeld. Zo is voor jouw toekomstige klant meteen duidelijk wat jij te bieden hebt. Een bedrijfsfilm die op de juiste manier wordt ingezet, brengt jouw product of dienst onder de aandacht van je (toekomstige) klanten. Ook is zo’n video prima te gebruiken tijdens evenementen en beurzen. Door op deze manier de aandacht te trekken, creëer je een sterkere merkbeleving. Ook trek je hiermee – behalve klanten – op een creatieve manier nieuwe collega’s aan. En – zeker niet onbelangrijk – door het gebruik van video op je website wordt deze beter gevonden door Google. En dat leidt weer tot… Precies, je snapt het al. 

Promofilm

Een promofilm (trailer) is een korte boodschap die mensen triggert. Het wekt nieuwsgierigheid op, houdt de aandacht vast en blijft hangen bij de doelgroep. Een educatiefilm heeft dezelfde eigenschappen, maar duurt vaak langer en is informatief en leerzaam. Alma filmproducties zet jouw product graag in de spotlights, want wat jij verkoopt is het is het beste en het mooiste – en dat wil je laten zien! Met een video wordt jouw product van alle kanten belicht. Terecht een meerwaarde voor je website, je webshop of op social media!

Dronefilm

Alex van Alma filmproducties is gecertificeerd dronepiloot. Dit schept enorm veel mogelijkheden voor het produceren van een originele video. Met droneshots geef je de kijker namelijk een uniek kijkje van bovenaf. Je kunt het onderwerp van de video letterlijk van alle kanten belichten en dat geeft je meteen een originele invalshoek. Dronebeelden zijn bijvoorbeeld prima te gebruiken voor een bedrijfsfilm, omdat je vanuit vogelvluchtperspectief je complete bedrijf plus de omgeving heel overzichtelijk op beeld kunt krijgen. En wat denk je van dronebeelden in je trouwvideo – of in de uitvaartfilm van je dierbare? Meer weten over het inzetten van de drone? Alex vertelt je er graag meer over. Uiteraard is hij in het bezit van alle benodigde vergunningen en verzekeringen, wel zo veilig.

Instructievideo

Wil je graag uitleg geven bij het product wat je verkoopt? Of heb je een educatieve training die je op video wilt opnemen? Alma produceert een professionele instructievideo voor je. Dit kan door alleen filmbeelden in te zetten, maar denk ook eens aan het gebruik van animatie. In overleg met jou komen we tot het meest effectieve product. En natuurlijk geldt ook voor deze categorie: tegen een betaalbaar tarief.

Uitvaartfilm

Naast het vastleggen van de uitvaart van je dierbare door middel van fotografie, is het ook mogelijk om een video te laten maken. Door het gebruik van bewegende beelden kunnen er nog meer details gevangen worden. Hierbij is het zeker waardevol om ook droneshots in te zetten. Alma legt op een integere wijze de plechtigheid vast, zo wordt er een professioneel videoverslag gemaakt dat je helpt om de herinnering – ook aan het afscheid – levend te houden. Als vaste partner van Stoppelenburg Uitvaartverzorging heeft Alma een ruime ervaring opgebouwd met het vastleggen van een uitvaart. Werk je in de uitvaartbranche en heb je belangstelling voor de productie van een uitvaartfilm? Neem contact op met Alma om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor particulieren is Alma beschikbaar voor het maken van een uitvaartvideo. Heb je vragen of wil je eens wat zaken op een rijtje zetten? Alma denkt graag met je mee.

Projecten

Alma filmproducties werkt regelmatig aan grotere projecten, zoals: Gemeente Vergaderingen voor uitzending live en op TV, Tijdelijke en permanente Live Stream, Educatieve Trainingen voor hoogopgeleide loopbaancoaching. Hiervoor wordt er op een fijne manier samengewerkt met partners. Heb je ook een grote klus op stapel en wil je weten of Alma de juiste match is daarvoor? Neem contact op, dan kijken we samen wat er mogelijk is. En wat wel zo prettig werkt: Alma blijft altijd jouw vaste aanspreekpunt en regelt alles voor je. Ben je benieuwd aan welke projecten Alma heeft meegewerkt? Deze zijn niet openbaar maar in overleg kunnen voorbeelden worden getoond.