Popcorn warm?
Frisdrank koud?
Laat de film beginnen!

Alma heeft sinds 2016 een ruime ervaring opgebouwd met het maken van de meest uiteenlopende video’s. Van productvideo’s voor een bedrijf tot het filmen van een familiegebeurtenis in opdracht van een particulier, Alma zorgt altijd voor een professionele en betaalbare video. Wil je ook zo’n mooie film van Alma? Neem contact op!

Wat vinden anderen

Hans NoordzijSecuripay Trade Finance Solutions
Lees verder
Ik ken Alex Mastwijk inmiddels zo’n dikke 30 jaar, hij werkte destijds voor MCM Foods, ik bij de ABN. We hadden geregeld contact over de lopende business. Alex was toen al een plezierige vent in de omgang. Jaren later kruisten onze paden weer en hebben we contact gehouden, ook toen MCM ophield te bestaan. Toen ik in 2015 besloot om voor mezelf te gaan beginnen en ik graag een bedrijfsfilmpje op mijn website wilde hebben, heb ik Alex gevraagd daar eens over mee te denken. Nou dat was niet aan dovemans oren gericht, hij maakte een heel scenario van hoe het er volgens hem uit zo moeten komen te zien. Hele creatieve ideeën, ik had het zelf nooit kunnen bedenken. Het eindresultaat mag er zijn, ik ben er heel trots op! De film neemt een prominente plaats in op mijn website www.securipay.eu. Ik wens Alex ongelooflijk veel succes met zijn eigen filmbedrijf en kan hem van harte aanbevelen!
Corneel KrijgsmanAlgemeen directeur en mede-eigenaar Stoppelenburg cs
Lees verder
Nadat wij enkele jaren geleden voor het eerst gebruikt maakte van de diensten van Alex Mastwijk, kunnen wij na vele uitvaarten zeggen dat we erg content met de samenwerking zijn. Alma Filmproducties is niet voor niets een partner van onze onderneming. De kwaliteit is prima, nog belangrijker is de fijne omgang met Alex als persoon. De omgang met ons én met de nabestaanden. Hij weet zich gepast op te stellen en beweegt zich nagenoeg onzichtbaar tijdens zijn werkzaamheden. We zijn een goed team en we hopen dat nog lang te blijven.
Robert HoogerwaardService Adviseur bij M. de Koning Autobedrijven B.V. - AUDI
Lees verder
Supergaaf gemaakt door Alma Filmproducties! De montage en muziek kloppen precies bij de film. Deze film was een opdracht voor de Audi Twin Cup (wedstrijd voor beste Audi Service Adviseur van Nederland). Mede door deze film hebben wij met M. de Koning Autobedrijven B.V. de 2e plaats behaald.
Erik RietveldActeur bij het ARTO Theater in Schoonhoven
Lees verder
Prima gewerkt met Alex Mastwijk. Hij dacht mee in het creatief proces, wat resulteerde in de Trailer ”Je bent Super Jan”, waar enthousiasme en speelplezier in uitstraalt.
Previous
Next

Vragen? Stel ze gerust